Binnendeuren installeren

  • Alles in eigen huis

  • Full-servicepakket

  • Maatwerk binnendeuren

Het installeren van binnendeuren

Wanneer uw bestelde binnendeuren klaar zijn, komen wij van TREND Deuren deze op locatie installeren. Vanuit onze zaak in Nuenen zorgen onze vaklieden ervoor dat wij uw gehele bestelling van binnendeuren efficiënt plaatsen. Zo heeft u binnen de kortste keren een volledig nieuwe sfeer in uw woning of project.

Laat je inspireren en bekijk al onze binnendeuren

Uw binnendeuren laten installeren door bekwame medewerkers

Als u gekozen heeft voor ons full-servicepakket, dan heeft u met ons u al heel wat stappen gezet. Onze werknemers zijn begonnen bij het inmeten van uw binnendeuren. Vervolgens heeft u gewenste bewerkingen uitgekozen met bijpassend hang- en sluitwerk en deurbeslag. De binnendeuren zijn netjes afgelakt in een kleur naar keuze en klaar voor het plaatsen als laatste stap die wij als deurenproducent graag voor u uitvoeren. Met name het goed installeren van meerdere binnendeuren is een klus die vraagt om kundig personeel. Voorafgaand aan het plaatsen van deze binnendeuren zorgen onze medewerkers dat ze goed zijn gemonteerd. Zo hoeven wij op locatie enkel nog de binnendeuren te installeren. Dit wordt gedaan met uiterste nauwkeurigheid, om ervoor te zorgen dat de deuren naadloos aansluiten op het interieur.

deuren afhangen
Villa te Helmond
Villa te Helmond

Langskomen in onze showroom? Plan dan nu uw afspraak

Plan een afspraak bij ons in

Om een beeld te krijgen van onze vakkundigheid in het plaatsen van binnendeuren, kijkt u naar onze voltooide projecten. Met veel passie voor het vak installeren onze werklieden alle gewenste binnendeuren. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom op afspraak bij ons langs in Nuenen. Daarnaast kunt u ons bereiken via 040-2913004 of door een e-mail te sturen naar info@trenddeuren.nl.