Binnendeuren op maat bestellen

Binnendeuren op maat bestellen bij TREND deuren uit Nuenen zorgt voor een strakke afwerking van uw woning. Door de grote keuze in deuren, beglazing, profilering en deurbeslagen kiest u precies wat aansluit bij uw wensen. U zorgt er hiermee voor dat uw deuren naadloos aansluiten op uw interieur.

Karaktervolle binnendeuren kunt u bij ons op maat bestellen

Het bestellen van binnendeuren op maat kan de uitstraling van uw woning of project maken of breken. Een passende deur die helemaal klopt bij de uitstraling van de woonruimte is hierin van groot belang. TREND Deuren monteert binnendeuren die door u op maat besteld zijn. Is uw woning toe aan meer transparantie? Dan is het ook mogelijk om glazen binnendeuren bij ons op maat te bestellen. U heeft de keuze uit een aantal soorten beglazing. Deze beglazing wordt ten alle tijden door ons gemonteerd en zal uitgevoerd zijn in veiligheidsglas. Ook het afhangen van deze binnendeuren gebeurt door onze geschoolde medewerkers.

Vraag ons advies in uw gewenste binnendeuren

Onderstaand treft u een overzicht van onze standaard collectie stompe mdf binnendeuren. Vraag onze medewerkers gerust naar ons full-servicepakket voor stompe houten binnendeuren. Staat het door u gewenste model binnendeur niet in onze standaard collectie? Kijkt u eens bij onze specials, kijk in ons portfolio of kom bij ons langs in Nuenen. Wij nemen uw wens graag met u door en kunnen altijd een passende oplossing bieden als deurenproducent. Bel ons via 040-2913004 of stuur een e-mail naar info@trenddeuren.nl.

BINNENDEUREN

INDUSTRIELE BINNENDEUREN (Niet verkrijgbaar als opdek binnendeur!)

PROFILERINGEN

BEGLAZING

Home » Binnendeuren op maat bestellen