Binnendeuren inmeten

  • Alles in eigen huis

  • Full-servicepakket

  • Maatwerk binnendeuren

TREND Deuren uit Nuenen kan uw binnendeuren op locatie digitaal inmeten om een goed passende deur te garanderen. Het inmeten van de binnendeuren zorgt in een later stadium voor het sneller afhangen van uw deuren. De deuren hoeven dan namelijk minder aangepast te worden tijdens het installeren in uw woning of project.

Laat je inspireren en bekijk al onze binnendeuren

Uw binnendeuren laten inmeten zorgt voor efficiëntere plaatsing

Als deurenproducent met de nodige ervaring in huis, weten wij welke invloed een deur heeft op de uitstraling van uw woning of project. Wanneer u bij ons uw deuren op maat bestelt, beschikken wij over de mogelijkheid om de maten van uw binnendeuren op locatie digitaal in te meten. Na het inmeten van de binnendeuren gebruiken wij deze maten om uw deuren in onze werkplaats op maat te maken. Wanneer de deuren bewerkt zijn, maken wij een afspraak met u voor het installeren van uw binnendeuren.

deuren afhangen
Villa te Helmond
Villa te Helmond

Langskomen in onze showroom? Plan dan nu uw afspraak

Vraag een prijsofferte aan

Naast onze collectie massieve binnendeuren, koopt u bij ons ook glazen binnendeuren. Uiteraard kunnen wij deze binnendeuren ook bij u op locatie inmeten. Wilt u uw deur voorzien van kwalitatief hoogstaande deurbeslagen? TREND Deuren heeft in Nuenen standaard deurbeslagen op voorraad. Wenst u iets dat niet in onze standaard voorraad terug te vinden is? Geef het bij ons aan en we bespreken de mogelijkheden. Neem contact met ons op via 040-2913004 of stuur een e-mail naar info@trenddeuren.nl.