Binnendeuren monteren

  • Alles in eigen huis

  • Full-servicepakket

  • Maatwerk binnendeuren

Het monteren van uw binnendeuren

Bij het op maat leveren van binnendeuren, moeten wij voorafgaand aan plaatsing de losse delen monteren. Dit gebeurt bij onze zaak TREND Deuren in Nuenen, waar wij het proces van uw deuren volledig beheren. Deskundige montage is noodzakelijk om te zorgen dat de binnendeuren een lang leven tegenmoet gaan. Zodra de montage van de binnendeuren gedaan is, kunnen deze klaargezet worden voor levering.

Laat je inspireren en bekijk al onze binnendeuren

Bijzondere eisen kunnen worden verwerkt in uw deuren

Het is belangrijk dat u in een vroeg stadium bij ons aangeeft als er bijzondere eisen zijn voor de deuren, zoals een brand-, geluid- of kogelwerende deur. Deze eisen hebben namelijk mogelijk invloed op de montage en afwerking van uw binnendeuren. Dit zijn ook factoren waar wij bij het inmeten van uw binnendeuren rekening mee moeten houden.

deuren afhangen
Villa te Helmond
Villa te Helmond

Langskomen in onze showroom? Plan dan nu uw afspraak

Ga met ons in gesprek over de mogelijkheden

TREND Deuren uit Nuenen werkt voor zowel particulieren als zakelijke projecten. Wij zijn een deurenproducent die streeft naar hoogwaardige kwaliteit. Wij richten ons met name op grotere afnames, bijvoorbeeld als u al uw binnendeuren wilt vervangen. Vraag naar onze mogelijkheden voor uw project of woning door ons te bellen via 040-2913004 of een e-mail te sturen naar info@trenddeuren.nl. Maakt u ook gerust een afspraak om ons te bezoeken.