Brandwerend, Geluidwerend of Kogelwerend

TREND binnendeuren kunnen ook worden geleverd met bijzondere eisen, wensen en/of specificaties. TREND is zeer goed geoutilleerd om in te spelen op bijzondere wensen zoals afwijkende deurbreedtes, deurlengtes of bijv. deurmodellen. Daarnaast zijn wij ruim ervaren bij het leveren van binnendeuren met bijzondere prestaties zoals brandwerende binnendeuren, geluidwerende binnendeuren en zelfs kogelwerende binnendeuren. Deze bijzondere prestaties kunnen bij TREND gecombineerd worden met veel van onze modellen paneeldeuren.

(TIP) Wanneer u bijzondere wensen heeft aangaande de prestaties van uw binnendeuren, neemt u dan in een zo vroeg mogelijk stadium contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. De technische aspecten van onze binnendeuren in geval van brandwerend, geluidwerend of kogelwerend, hebben mogelijk invloed op bijv. de detailleringen van uw kozijnwerken en/of hang- en sluitwerken. Ook in deze randzaken kunnen wij u uitstekend adviseren en voorzien.

Categorieën: Algemeen, Trend binnendeuren
Tags: Bijzondere prestaties, Brandvertragend, Brandwerend, Geluidwerend, Kogelwerend, Maatwerk, Paneeldeuren, Paneeldeuren brandwerend, Paneeldeuren kogelwerend, Veiligheid